inte igen...

Pratade med Bm idag... ska dit imon som sagt innan, men igår började det vara lite konstigt med magen så hoppas att allt är okej, och att inte det är en jäkla UVI igen... Så trött på dem!!

Den här dagen började bra :) Vaknade klockan tre ungefär, låg och försökte somna om till fyra, sen gick jag upp...
Fick kört en maskintvätt och plockat ur diskmaskinen, ätit frukostx2 och diskat... så nu kanske man ska ta det lite lugnt... Tänkte lägga mig och vila en stund sen åka in till Alingsås. Är väldigt sugen på att köpa en kamera..... Eller min skötväska från Emmaljunga :D

Men kanske ska dra ner på shoppandet, köpte ju ett skötbord igår *jippie* Vill ju bara ha hem det nu, men det står i tryggt förvar hos farmor & farfar :)

Nej, ska vila mig lite, så jag orkar med mötet ikväll... Får se hur det går :)


lite suddig, men hon visar sin nya lugg, och tanden som kommer upp :) Förstår ni att det behövs en kamera? :)


puss på er


Tarmstopp och pyssel

Jaha, då har magen lagt av... Eller nästan iaf, men det är väl så när man har karatekid i magen som bara tar mer och mer plats :)
Har inte vågat ställa mig på vågen på ett tag... Magen har ju växt så kan nästan säga 100% att jag har gått upp, men vågar inte titta. Får bli på onsdag innan BM.

Igår fick jag bakslag när jag letade efter ett skötbord, var helt slut fanns inget jag ville ha. Jag är kräsen, jag vet, men tänker inte köpa något som jag inte är nöjd med, så är det bara.
Fick ett ryck och sa att jag skulle göra mitt egna, jag får väl helt enkelt börja snickra :) Men svärmor var gullig och sa att vi får väl önska oss ett då, men det är ju ingen ide att önska sig ett när det inte finns av den sorten man vill ha...
MEN, när jag gick ut på blocket idag, så fanns det där, och det var ingen dröm! Ringde direkt, och det fanns kvar, så innan jag fick fixat allt, ringa simon, fixa större bil osv.... Ringde tillslut farmor och farfar :) De var snälla och skulle hämta det i eftermiddag... Så i helgen vet jag vad jag ska göra :)

Jag har kommit in i värsta pyssel grejjen... Vill bara pyssla, men har inget sånt hemma.... Så jag får väl köpa lite tänkte jag. Någon som har några roliga ideer på pyssel????

Sen igår ringde min mor mig, var lite lättförtvivlad.... Hanna hade lekt med en kompis och de hade lekt frisör. Hanna som har sparat ut håret för hon ville ha långt hår... Ja hela min morgon har gått åt för att få tag på Micke, våran underbara frisör :) Så hoppas att han kan få in henne idag.... Ska se om jag kan få tag på ngt kort, före och efter :)

puss på er

De e tänt, men e de någon hemma?

I måndags, ja... snacka om att inte tänka efter. De ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba. "javisst", svarar Lina....
Kommer till jobbet och ska skriva i att jag går in extra... Vad e de för datum? Jo, dagen efter ska jag på utbildning, har inte med mig några saker för en övernattning i stan eller något :) Smart Lina. Det löste sig ändå. Fick gå i sketna kläder till utbildningen. KUL!!!!
Nu byter vi schema igen på jobbet, men till ett bättre, alla får någorlunda sammanhängande iaf :)

Igår var det lite kalas hos Claes och mor... Han fyllde 46 :) Det var trevligt och god mat var det :) Africana*mumma*

Försökte tafatt leta efter alla mina räkningar idag på morgonen, men hittade bara två... Så får nog göra ett nytt försök snart igen.

Fick skattebeskedet igår, fast hade ju redan varit inne och kollat på nätet, och jag plussade, men den glädjen blev inte lång... Kom ju på att vi måste ju skatta för att vi har uthyrning av privatbostad... fan det är segt kan ajg ju säga... så den glädjen jag kände blev iaf minst 1200 back!!! Lagom roligt. Men om vi ska göra som Simon säger så blir det SJU TUSEN BACK FÖR MIG!!! och det ska jag betala själv tycker han. Jaha, så var det med den jävla gemensamma ekonomin!!
Men vbisst jag köper det, men samtidigt så ser ju jag aldrig röken av hyrespengarna eftersom det går in på Simons konto, men visst okej, då ska jag ha in pengarna på mitt konto och han behöver inte bry sig om det. då gör jag det helt enkelt. Nemas problemas.

puss på er...


Måndag :)

Då var det äntligen måndag, alltid lika trött på måndagar, det kvittar om man jobbar eller inte, och vilket jobb man har, en MÅNDAG ÄR ALLTID EN MÅNDAG. Men har sovit gott under dagen iaf, inte någon som har stört mig och det var riktigt skönt :)

Denna veckan är det möten hit och dit och mycket arbete. Två jobbmöten, föräldragrupp och arbete hela nästa helg :)
Bara att hoppas på att det blir bra väder nu mitt i veckan, finns ju lite som behöver göras ute på gården... Började i söndags efter en härlig lunch hos mor :) Eller ja, vi blev dit ringda för att det var mycket väfflor kvar, så vi fick bottenskrapet ;)

I söndags klippte jag ur lite buskar, och tänkte ge mig på några träd(vet att det är lite fel årstid) men tänkte gör jag det nu kanske vi slipper så jäkla mycket frukt i år. Lär inte ha tid till det när dammtussen har kommit :) Eller itne vilja ta hand om det då :)

Nej nu ska jag kolla om jag har några pengar

FÄRDIGT!!!!

Så, nu är sängen färdig, nu ska det bara köpas madrass och dylikt till den :)

GUD, jag har sån beslutsångest. Jag vill verkligen åka med Emelie, men ekonomin tillåter det inte. Fan vad segt. Skulle iofs behöva åka ner också, så ska mna ta sig råd? jag ger det en halvtimma till. Sen måste jag bestämma mig.
Och nu skickade du*gah* ja, hur ska jag göra? jag hatar min beslutsångest, det är den värsta jag vet. Men jag e jhu inte lika tokig som min syster iaf, som måste trycka på lampknappen jämt haha :P

Simon står kasnke snart utan jobb, kunde de inte väntat lite så kunde han gått på FP istället? jaja nu e läget som det är, vi får göra det bästa av det :) Ingen ide att se för långt ner i avgrunden, det orkar jag inte med just nu....

Svarade på ett nummer jag inte kännde igen på telefonen... NUska man jobba imon, men det är jhu bra betalt :)


puss på er

Då var helgen över...

Så nu sitter jag hemma igen, kom hem igår kväll... Vi hade hundarna och Hanna i helgen :)

Hundar, eller valpen är jobbigare än Hanna kan jag säga, kissa hela tiden, maten ska vi inte prata om, kräsen är hon. Mollie alltså :) Vi försökte få ett bra kort på Hanna och hundarna, men de ville inte vara still, och min mobilkamera är väl inte den bästa haha....
                                                  


Är lite lagom, seg känns som att jag hela helgen har gått på lågvarv. Ifredags var vi hos Ebba(gammelmormor), hon fyllde 91 år. Innan det var jag i kontakt med hemtjänsten. Undra vem som är mest snurrigast, jag, de eller Ebba? Men efter tre samtal så kom vi fram till hur besöken hos Ebba skulle ske i helgen iaf. OCh det var väl tur att jag ringde och kollade med morsan så att allt skulle bli rätt, för hemtjänsten hade rört ihop det lite grann. Men rätt blev det tillslut iaf :)

Sen i lördags bar det iväg till Borås Badet :) Där var det MYCKET FOLK!!!!! Men vi tog oss igenom kön, in och bytte om, kommer ut på andra sidan och Hanna ville jhu åka rutschkana. Så hon och simon gav sig iväg på utflykt :) Det gick fort och Simon hade blåmärke i ansiktet efter det... hehe, skadegläde ;P
Men för att vara ett "stort" badhus så har de väldigt dåligt med sittplatser när man ska äta fick vi uppleva... och att det var ett barnkalas som tog upp väldigt många bord gjorde jhu inte saken bättre. Men vi fick vår mat och sen var det bad igen :)

På söndagen kom mor och far hem, först vid sjutiden.. Då var Hanna helt slutkörd efter helgen..... och vi fick åka hem till våran egna säng, GUD VAD SKÖNT!!! Älskar våran säng, den är riktigt god :)

Här får ni en bild på magen:
 Den e från v21+6

puss på er

Projekt och jobb..

Har slipat sängen nu, eller ja i förrgår :)  Bara målning kvar, ska väl se till att få det gjort idag när man är ledig, så kan man slipa kökstolarna imon:) Försökte få ett kort på sängen, blev inget bra så ni får nöja er med detta :)

                                                                                  
Thumbnail
Ska till tandläkaren imon, gillar inte dem, det är nog nästan värre än en gynundersökning, om inte lika illa... Gillar dem inte, de är så, usch utlämnande på något sätt och jag kan slå vad om att jag kommer ha hål i varenda jävla tand i käften. Bara för att, fast det tror jag alltid när jag ska dit, har inte haft det hittills. Vad duktig jag är :)

Är inne på tredje koppen te nu. Men fortfarande har jag inte vaknat, lite segt, upptäckt att det går inte att pimpla kaffe längre, har gått över till te. te är gott :)

Var på möte på jobbet igår, det gick väl gsnka bra. Men fick höra "att du ska väl inte jobba så länge till" Varför vill du ha igenom ett nytt schema då? MEN SNÄLLA; FÖR ATT SCHEMAT INTE ÄR BRA SOM DET ÄR!!!! Och sen även om man möter allas önskemål utom sina egna blir det inte bra ändå!!!! Tur att det inte var chefen som sa något sådant, hon har bara varit bra sen jag berättade det. Men nytt schema fick vi ändå. OCh det var gott, men har fortfarande lång ledigt i två perioder bara för att m,an ska möta hennes önskemål, men att jag inte vill vara lång ledig hade hon ingen förståelse för. Hon sa jag har en familj att ta hand om, ja men har jag inget liv efter jobbet då eller??? Jag blev lite arg, men så är det ibland :)

Nej nu ska jag dricka upp teet och göra iordning mig för dagen :)

puss på er :)

BabyBarn mässan....

Tänka sig, vi var där igår. Hade en väldigt trevlig dag med Simon, Annika och Magnus..... Dock lite synd att det var så inriktat på barn som redan var födda. Men jag hittade det jag ville ha :)

MIn drömbarnvagn fanns där *åhhh!!!!!* men visst den är jättefin och säkert väldigt bra! En emmaljunga är det, i "skinn"klädsel... men kostar desto mer självklart :( Men jämte den montern fastnade vi i en demostration av 09 modellen för Crescent Classic. Men tro inte att vi fastnade där en gång :) Vi fastnade där 3, 4, 5 gånger :)
              
                                                                                   
Thumbnail
Tillslut lyckades jag med min beslutsångest bestämma mig, och sa till Simon, "ska vi inte gå och beställa den där?" Han gillade den med. MEn då säger han att "SKA VI INTE VÄNTA??" och då blev jag grinig och stängde in mig själv i mitt skal ett tag, så som jag brukar göra... eller rättare sagt blivit mer av det de senaste, 20 veckorna ungefär :)

Men en halvtimma innan mässan stängde beställde vi den :) Och då kom den frågan upp med vad vi skulle ha för färg... Haha ja, den de visade var svart+röd, och den var jättefin. Men jag vill jhu egentligen ha en vit, men jag förstår att är det inte skinn så är det inte så smart, tänk bara på var vi bor :) Så vi sa att det skulle bli en svart/röd ;) Tills vi kom fram och skulle beställa, då bestämde sig Lina för att hon skulle ha en svart/orange *hehe* och jag tycker fortfarande att den är finast :)

Så i juni kommer våran nybeställda, ej tillverkade barnvagn :) tänka sig att jag fick titta på barnvagnar till slut med min älskling iaf :)

puss på er :)