En bra dag, med ett dåligt slut...

Vad som började som en trevlig jobbar helg, slutade med ja...

Under fredagen var jag lite "körig" i magen, tänkte inte så mycket på det... Lade mig för att sova inför kommande jobbarnatt. Vaknade och mådde riktigt illa, men nej jag lyckades somna om igen. Sen... när jag slog upp ögonen igen var det in på dass, diarre... trevligt, men jag var väl bara lite dålig i magen tänkte jag... mådde fortfarande illa, fem minuter och jag kräktes och konstaterade att det där var inte illamående. MAGSJUKA!!!!!!!!!!! Det var bara att krypa till korset och ringa jobbet, som inte hade några vikarier.... Så har legat hemma hela helgen... Ídag har jag kunnat äta fast föda, det var gott och mår faktiskt bra. Och skönt var väl det på min födelsedag och allt :)



Fick en snygg jacka av min älskade make och son :) OCh lite extra pengar att köpa mig något fint för :)


Men det var jhu först efter att han kom på att jag fyller visst år idag ja.. Tog två timmar för han att komma på det. Hann bli riktigt grinig innan :) Men det löste jhu sig till det bättre iaf :)

Hade velat ha 25års fest men det får bli efter sommaren isf... orkar inte riktigt med det just nu.... Sen lovade Johanna att jag får fira mig när vi firar henne när hon blir 25 så, de e jhu alltid något :)



Sen kom vi hem efter vi hade köpt in jackan iaf, och satte oss för att äta lite, Emil hade somnat... Jo, då skulle hunden ut. Och Simon gick ut med henne. Och kom aldrig in igen. När han väl kom in så visade det sig att en kran sprungit läck i lillstugan, så nu ska han fixa det.

Så här sitter jag på min 25 års dag. trevligt. JA, Jag vet att det inte är hans fel, men fuck vad irriterande det är, så jag får väl lägga mig ner och lipa lite....

Min pappa är väl härlig... Fick nyss ett mess av han, där han faktiskt erkände att han nästan glömt av min födelsedag... haha jaja.. Han kom jhu på det till slut :)

Nej nu får jag nog lägga mig och sova lite så man är pigg imon när man ska träffa systeryster.

puss på er

17+4

Varit på Ul idag, är lite osäker på könet fortfarande, och hon rådde mig att gå på könsUL istället, så det får de bli :)

Men annars såg allt bra, blev flyttad nästan två veckor, vilket suger.... Men vad ska man göra, 1 juli är nedsläpps datum. Moderkakan ligger framtill, som jag anade eftersom jag inte känt så mycket fosterrörelser. Så det var det.

Vissa får en att må så dåligt va, ja vi tar ut sju dagar i veckan för att vi måste det, om det inte blir några dagar kvar så får det vara så, kan inte hjälpa det men våran ekonomi tillåter inte något annat!! Så sluta tjata om att spara dagar!!!

Är väldigt trött idag igen, har legat en stund på dagen eftersom jag inte fick sova mycket inatt... Emils hosta är inte att leka med, men han klarar det ganska bra ändå tycker jag....

Blev tre rätters kina mat igår, gud vad gott det var :) Blev lite rester till lunch :)

 Nu har Mia, min Mia varit här och sa hej :)

puss på er

Emil e sjuk....

Så då var jobb helgen över... Jobbar Onsdag igen :) och möte imon, och sen jobb hela helgen igen... Så kan det vara :)



Emelie, ha lite is i magen, Carena kommer med en kopia på Babytravels vagn, billigare men samma sak :) Är ju Brio som står bakom Carena. Sen har vi tittat mest på phil&ted, gillar deras vagnar fast jag inte är jätteförtjust i trehjulingar, men den är okej, men det kommer nog att bli en kopia på den vagnen fast till halva priset :) Håll utkik, kommer i mars/april:)



Emil är dunder förkyld, ena stunden rinner det bara, andra stunden är det helt igentäppt, ligger och pendlar mellan feber och inte feber hela tiden. Är gnällig som attan (är jhu inte så konstigt). Har äntligen fått han att somna nu igen, vi får väl se om han kan sova något...

Imon är det UL, ska bli skönt att få ett riktigt datum, och så man kan planera sin ledighet lite grann :) Så sjukt att halva tiden har gått.. Om det nu stämmer, går jhu så fort när man har ett barn och lite till att göra...

Idag blir det en slappis dag, köpe mat. Ska bli gott, bör klippa Sallys klor också... ska nog ta tag i det nu...

Puss på er 

Barnvagnscentralen, Borås

Jag älskar denna butiken, har ni inte varit där, åk dit!!! Just nu har de 50 % rabatt på alla kläder, och de har Pippi :) Älskar det märket!!!!

 

Det var Simons förslag att vi skulle åka dit när han ändå behövde åka till Borås, trodde bara vi skulle kika lite löst på syskonvagnar… Men vi kom därifrån med insider tips om att ha is i magen tills mars/april när det gäller det :) Och en bilstol till Emil :)

 

 

Emil hade varit hos farmor under tiden, och hunden hemma, stackarn… Men hon hade överlevt.

 

Har börjat tröttna på situationen på jobbet, känns som att man inte vet åt vilket håll jag ska vrida mig. Vet iaf hur jag jobbar nu tre veckor framöver. Och det är ju alltid något, men vad fan!!!!! Jag vill ju kunna planera min fritid, boka in möten med t.ex. Annette på MVC. Men nej nej…

Har jhu iaf Idas schema rad och högre tjänstgöring ett tag till.. Sen får vi se hur det blir…

 

Puss på er

 


Sista minuterna...

Sitter och njuter av de sista minuterna av en barnfri dag, iofs har hunden varit hemma, så det har blivit lite koppel träning, socialträning (mötte grannen och deras vovve). Snart dags för utfodring av hunden, en liten lekstund på Snötäcket ute på gården.

Hann iaf städa hela huset, storstäd, det behövdes verkligen, speciellt när man springer ut och in med hunden hela tiden... Tycker jag har varit riktigt duktig, gick med en kanna kaffe och två kannor limevatten*gott* Sen belönade jag mig med Fruktsallad på banan, äpple, clementin, honung och greksik youghurt*mumma* :)

Undrar vad man ska hitta på imon, känner inte för att ta mig någonstans, men har ju fått för mig att börja sticka, så får väl ta mig in till stan och köpa garn. Vi får se vad vi orkar med :) Rätt skönt att bara vara hemma med, så om någon vill hälsa på är det bara att komma till vårat nystädade vackra hus haha

Börjar tröttna på att det ser ut som det gör här, funderar på att köpa lite färg coh spackel när löningen kommer(om man har pengar över). Måla hallen och köket, skulle vara rätt skönt faktiskt, tapetsera lite... Simon tycker inte vi har råd, vilket vi egentligen inte har, men skitsamma. Har Winnerbäck på högsta volym och då känns det som att allt kan gå :)

Var hos psykdoktorn förra veckan (tror jag det var), Jag kännde mig ganska gråtfärdig efteråt, men varför vet jag inte, mådde ändå bra, men som att jag bara ville lägga mig ner och gråta. Och det börjar komma tillbaka. tror det beror på hela situationen med allt. Inga pengar, allt bara kostar, en till unge på väg, hur fan ska vi ha råd??? Det är typ det enda som cirkulerar i huvudet på mig, men självklart funkar det. Det löser sig alltid på något sätt, men ibland har man bara svårt att se ljuset i den mörka tunneln. Tur Winnerbäck finns så man kan njuta av livet och sjunga "skönsång", även om Simon klagar (förstår inte på vad) ;)

puss på er

Nattjobb

Våran busschaffuör är så härlig :) "nu somnar du väl direkt när du kommer in?" frågar han... "nej, måste jhu ut med hunden", så tittar han på mig och har den där blicken ja, men skit i den se till att sov istället :) Tycker om han, han är en serviceminded gubbe, som kanske snackar lite mycket men är väldigt trevlig iaf :)

Börjar 22 idag, riktigt skönt med dessa nätterna ibalnd :) Delvis för att man får skjuts in till stan (ja, lite lat är jag) Sen för att natten är bara nio timmar lång :)

Vaknade idag, och tittade ut, tänkte har jag bara sovit en halvtimma, var jhu mörkt ute... Tittade på klockan, 17.10!!! Lyssnade, helt tyst utanför*hmm* resten av familjen var och hälsade på farmor i Ljurhalla :) Vad skönt att sova riktigt gott, hela dagen, hoppade in i duschen, familjen kom hem. Och jag var på strålande humör :)

Nej nu är det dags att plocka ihop grejjer och mat, packa ner lille Emil och Bege sig till mitt älskade jobb :)

Jo, Emma, jag mår ganska bra, illamåendet är inte lika illa. Men det kommer ibland, tröttheten är bättre, och ja... jag står helt still förutom ett minus på vågen :) Och jag bara äter hela tiden... Men längtar tills på tisdag, då blir det Ultraljud :)

Puss på er

Ett återfall

Hade återfall i helgen. En dosa snus är uppsnusad, gott var det men har faktiskt dåligt samvete. Dags att sluta igen, så då får vi göra det.

Varit ute på en Tokpromenad med Sally nu på morgonen, hon gillar inte att gå i koppel. Men det är jhu bara att kämpa på. Hon drar som en arbetshäst och kan knappt andas, fattar inte riktigt det där med att om man går lite närmare mig så kan man andas, men hon lär väl sig :) Men det är inte så lätt när hon inte lyssnar på mig eftersom Simon varje gång jag ska tillrätta visa henne går in och tar över, och fortsätter han så kommer hon aldrig att lära sig att jag med kan bestämma. Säger till han, men varje gång är likadant.

I fredags hade vi barnvakt när vi var och handlade, det var riktigt skönt :) Sen efteråt blev det kvällsfika med semla hos Jonas och Viola :)

Hanna skulle sovit över så som igår, men blev inte så... Hon skulle sova hos en kompis istället.



Vi åkte till Magnus, Annika Och Melwin, åt god mat och lekte lite :)

Äntligen har vi fått köpt en frysbox, vi har plats,kan ni tänka er... Ska bli roligt att fylla upp den :)

Frysbox

Pannan läcker igen, hoppas det går att svetsa annars står vi här i ett par kalla hus. Får väl se om Simon får gjort det idag eller inte... Själv tänkte jag städa nedervåningen idag, tog där uppe igår, vilka roliga helg nöjen man har :) Men nästa vecka har jag en riktig jobbvecka, endast ledig på onsdag och torsdag...

puss på er


Jobbat

Var hos psykdoktorn i måndags. Var riktigt glad när jag gick därifrån, tom så glad att jag tog buss 541 hem, till Flyrakan, och gick sen någon kilometer hem. Simon, Emil och Sally kom och mötte mig :) Riktigt skönt med en promenad :)
ÄLskar denna bilden :)  Simon & Sally

Sedan var det arbete i två nätter, har känt mig halvt död, är väl sån fortfarande men fått gjort  lite bra idag iaf. En promenad hann jag med :) Och mamma var snäll och körde hem mig efter jobbet eftersom det var röd dag så gick det jhu inga  bussar ingen jag kunde åka med iaf :) IMon ska jag till MVC, Emil får hänga på för sen blir det fika med Tilde och Sofia :) eller en promenad, vi får se :)

Emil sover gott efter en promenad med SAlly

Känns som denna veckan bara springer bort... Men ska bli skönt när nästa vecka kommer :) Är ledig lite mer då :)

Tycker det är lite svårt nu när man ska gå ut, vet jhu knappt själv vad man ska ha på sig... Men än har han inte frusit iaf :) Han förflyttar sig med, eller, ja vad ska man kalla det. Han rör sig på golvet... HAn ligger inte still där man har lagt honom :D

Har börjat tänka på syskonvagn, någon som ska sälja sin?

PUSS PÅ ER


uppdatering

ojoj, nyår var jhu rena barnleken, var hemma hos mor och Claes...

Blev riktigt god middag innan mamma åkte till jobbet :) Och Hanna stannade uppe ända till halv ett om inte ännu längre :) Jag hade vilat på dagen bara för att orka vara uppe... är jhu så trött nu för tiden :)

Emil sov igenom allt, valparna överlevde smällarna och vi somnade gott :)

DAgen efter bar det hemåt, för att egentligen packa om väskorna och åka in till alingsås dagen efter igen, passade Hanna och ALLA valparna när mor och Claes var iväg på fest :) Hann med att hjälpa mamma med shopping på dagen med :) TILL OCH MED JAG KÖPTE MIG EN GREJ!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen v'ntar sängen och imon väntar psykdoktorn klockan nio... får vi se hur sjuk jag e :)

puss på er