Streptokocker... och UVI

Jaha, då var det som jag trodde fast värre, eller bättre beror på hur man ser det.

Jag tvingade dem att skicka in en urinodling på MVC.
HA, jag hade rätt. Jag har uvi. Men de hittade också att jag har Streptokocker. Tydligen så har 20-30 % av den kvinnliga befolkningen det. Dock är det inte alla som har besvär av det. Men i en graviditet är det inte bra. Så nu ska jag käka Kåvepenin i tio dagar, det var ingen liten dos jag fick heller... 1g tre ggr om dagen!!! Tur man har lätt för att svälja tabletter.

Sen under förlossningen så kommer jag gå runt med IV antibiotika då antar jag. Sen om vattnet skulle gå kommer jag bli igångsatt om inte verkarna startar typ direkt. JAHA, inte nog med det. Våran bebis ska till en annan avdelning i minst några timmar. För att kolla så att allt är bra med det lilla livet. Vilket iofs är tur.

Okej, detta hade jag inte ställt in mig på, men nu är det som det är. Och jag mår skit. tur att de hittade det iaf så man kan åtgärda det.

Den här graviditeten har varit allt annat än nöje känns det som. Jag är trött nu, vill inte vara med längre. Nu får bebisen komma och så får vi hoppas att allt går bra.

Men vi kan ju hoppas att hästdosen med pencillin även tar den förbannade förkylningen.

Annars var allt bra hos BM idag. Magen var mindre på sfkurvan igen.... den litar jag inte på för fem ören. Bara bebis kommer ut och mår bra så är jag nöjd... Är det försent att kräva kejsarsnitt???

BMtjat

Så, hur spenderade vi midsommar?
Vi satt hemma åt sillunch och myste till de på kvällen. MIn mor har åkt på någon förkylning som Simon hade fått av henne, och nu har han smittat mig :D JIPPIE! Men verkar som att jag har det lite lindrigare iaf....

Varit inne extra hos BM igen (trött på detta nu). Men allt såg bra ut, snacka om att jag är nojjig... Men det är inte lätt att veta hur man ska vara eftersom det är första gången man är gravid, eller som man går så länge iaf. Men hon konstaterade att bebis huvud åter igen var ännu längre ner, men att jag inte öppnat mig, men mjukt var det...

Är det inte bättre det bara sätter igång, men bara för att alla har tjatat så, (läkare osv) så kommer jag gå över tiden, bara för att... Bebis är stor nu, vill inte att den ska bli större, börjar fundera på HUR hoan ska komma ut genom fittan??? Men har alla andra klarat det så lär väl jag göra det med anatar jag...

BM tyckte iaf att jag skulle komma imon igen ( på ordinarie tiden). Så får väl åka dit och se glad ut anatar jag.

Har bett Simon ta fram poolen nu i någon vecka, men det händer inget, och igår lovade han att han skulle fixa det idag, ja, jag får väl börja dra fram skiten så kanske han hänger på....

Nej nu är det dags att gå ut och mysa i solen :)

Puss på er


Slempropp?

ÄR så trött på detta nu...
Värkar och skit, men sätt igång då för helvete!!! Trodde först att vattnet gick imorse, men nej, det slutade rinna så det var väl bara en sån där äcklig flytning igen... Sen var det gulvitt "slem" som kom... Frågan är, var det slemproppen eller inte? Men ork att ringa till FL igen. Börjar tröttna på att hänga där, bättre det kommer igång på riktigt nästa gång vi åker in....

OM DET KOMMER IGÅNG... Nu är jag inne i vecka 38 iaf (37 fullgågna). Men med tanke på mors förlossningar så slutar väl kroppen vara gravid den 9:de juli och sen blir det igångsättning eller snitt... Med min vanliga tur så chansar jag på att vi får se bebis i slutet av juli, kanske augusti tom.

Var hos BM i (måste tänka lite) onsdags... Hennes kommentar var inte "ja hoan är fixerad", utan "OJ, vad långt ner huvudet står!" ja, fixerad har hoan varit ett bra tag, men men... Lite dumt när de säger så, för då går jag och hoppas på att det sätter igång snart. Hon kollade jhu inte om jag börjat öppna mig eller inte, tänkte be henne kolla det nästa vecka... om jag kommer dit :) haha
Annars såg allt bra ut, bebis har ju sjunkt (hur stavas det?) och sf kurvan gick drastiskt neråt. Bltr var bra och hjärtslagen låg på 140.

Melwin var han på torget ja... Han är lite över en månad nu, ska till honom på midsommar fest idag :) Kanske även lilla Hilda är där? Vi får se... SKa iaf förbereda mig med amningsinlägg, Inte för att jag ammar men det rinner jhu som att jag borde ha börjat redan...

FRIDA Tack, känns bra att vara plastmamma :) ÄR stolt över dem :)
Lite komiskt dock om det skulle komma igång nu, eftersom jag inte fått nyckeln av Mia än och våra kattvakter är bortresta... jaja sånt löser sig alltid :)

Nej funderar på att gå och posta ett brev (det regnar ju inte), dammsuga och sedan vila så man orkar med dagen idag.... Fick storstädat toaletterna igår iaf :)

puss på er :P

Mamma, pappa, barn, fast utan pappa

I söndags var det dags. Efter en härlig dag inne i Alingsås med Annika, Magnus och Melwin (ja Simon också), kom jag hem till en katt som inte ville äta...
Lyfte lätt på svansen konstaterade (jobbigt ord, blev det rätt?) att det var dags för ungar... Simon öppnade dörren och in sprang hon, och lade sig i kattlådan. Fick fixat buren och inredde den gott så började det direkt. Kändes som att hon väntat på oss.. Första var ute efter bara 20-30 min...

Sen gick det som på löpande band, och tre ungar var ute... Vilken tur tänkte vi... tre är helt okej... När jag pratade med Claes och berättade nyheten och gick in till henne, då var det fyra ungar, tror ni jag blev lite förvånad? :) Men ja, det stannade på fyra iaf. Bestämt att vi ska behålla en. Sen får vi se... Vill ni ha är det bara att boka :)


Senare på kvällen somnade Melwin gott på Simons armar... Tänk vilken underbar liten kille :)


Idag tog jag tag i det som jag legat lite efter med, köksstolarna som vi köpte i januari som skulle slipas och målas :)
Nu är de slipade och avtvättade, bara målningen kvar, det får bli imon :)

Nu är det dgas för mat, om vattnet är påsatt vill säga, Simon har grejjat på toaletten hela dagen, så vattnet har varit avstängt till och från. Lite segt men nu har vi iaf en fungerande toalett och snart en ny kran också :) Vilken underbar make jag har :)

puss på er

Helgen

Gick upp tidigt idag,eller ja den vanliga tiden som jag vaknar för att Bebis tycker om att väcka mig då :) FEM...
Men det är väl bara att ställa in sig :) Sen orkade jag inte vara uppe längre så då lade jag mig igen vid sju, och frågade herrn i huset om han skulle sova länge till. han svarade nej. Bra var jhu min tanke... Vaknade för en timma sen eller halvtimma sen.... Så kul var det med det. Men det var väl gott att sova länge med :)
Tack Jonas för att du ringde och väckte din sega bror ;P

Igår var katten här igen, som vanligt hon är riktigt rund och go nu :) Hon försökte snutta på Simon, såg riktigt roligt ut :) Väntar bara på att hon ska föda nu... Borde komma ganska snart.



Blir en seg dag idag, regn och rusk. Kanske ska gå ut och få klart mina fina stolar, så man kan ta in dem och måla dem... Simon ska iväg på något möte idag och jag blir väl hemma.... KUL KUL

Får nog ta en sväng till potatisfestivalen imon, om det inte regnar... Då kan det kvitta. Sen på kvällen blir det rallybrudar :)

puss på er :)

Uppdatering

Då var det dags igen, tänkte bara uppdatera er lite kort :)

Var på förlossningen förra veckan.... igen... Läkaren berättade att livmodertappen var mogen och bara 2,5 cm. Hon sa att vi kanske föder för tidigt, men att det är okej. Så det känndes bra ändå. Men det är segt att åka dit och sen hem igen. Inte roligt att sitta där direkt, blir väl bättre när det drar igång på riktigt.

Sen har hanna sovit över (förra veckan) då var det full rulle här :)Under äppleträdet

Saknar det varma vädret... Var så underbart... Badade och låg och solade (ja, jag var försiktig).. tänk vad underbart att kunna ligga i vattnet, var 18-19 grader i Gerdsken... Äta glass utan att ha dåligt samvete, för att bli kall. ;)

Igår var jag hos min syster och gjorde slingor, blev okej. Men Simon gillade det inte så blir att färga över, vilket jag hade tänkt från början. Rött hade jag tänkt, men har ändrat mig nu, så tänkte färga idag så får ni se imon vad det blev :)

Hoppas att ni har det skönt på Cypern Ida och Erik!!!! JA JAG ÄR AVIS!!!!!!

puss på er :)