snart där...

Snart!!!!!!
Kan inte längta mer än vad jag gör nu, ska bli skönt att komma bort o slippa allt här hemma...
Ska bli skönt att ligga på stranden med en pina colada på stranden o ha de gott... stänga av mobilen o bara njuta.

tack för alla stunder puss o hej

JAG ÄNTLIGEN JAG

Då börjas det igen. Börjar tröttna på detta nu, känner att man inte räcker till o att inget är som alla andra tänkt sig.

Varför ställs då dessa kraven på mig? Jo, jag är STORASYSTER o en STORASYSTER ska alltid finnas tillgänglig, du ska alltid vara med, du ska helst kunna langa sprit (nej det gör jag inte) och du ska alltid var enda jävla gång fungera som något bollplank för alla.

Bollplank? Gärna men vad fan, orkar inte vara något bollplank hela livet. Jag får inte göra si och jag får inte göra så. Nu känner jag att allt jag någonsin gjort, och ja det finns mycket varken du eller du vet. Var glad för det! Jag har tröttnat på att behöva ursäkta mig för allt jag gör. Jag står för det jag gör och varför kan ingen stå för det den gör. jag har tröttnat på att leka duktig, visst jag e duktig, har hus å allt. Visst. Men det räcker inte med det, nu blir man pressad på barn o allt.



NEJ JAG VILL INTE HA BARN NU! Jag har tre systrar o en bror, ja räcker inte det? Jag tycker det.

JA, JAG KNAKSE VILL HA BARN SEN! Men inte nu!!!! sluta tjata om det för det kommer inte inom ett, två tre år iaf kan jag garantera!



Men åter till ämnet, ja, jag e STORASYSTER.  Men bara för det måste jag väl inte vara duktig? Eller måste jag det. Hur kommer det sig att alla har så stora krav på sina barn, visst man vill att sitt barn ska bli som de man har föreställt sig. Men det sker sällan och jag tänker inte ställa upp på vissa "ideer" som alla andra har på sina barn. JA, jag har gjort det ena och det andra, och ja, jag gör det fortfarande. SO WTF!?!?!?!

om NI då bryr er så jävla mycket dags att ta tag i det då?

SO WHAT OM JAG ÄR NÖJD BORDE INTE NI VARA DET DÅ?

ALL CRED TILL ALLA FÄDRER SOM TAR HAND OM SINA BARN!!
Nej jag menar inte att  min mamma inte gjorde sitt jobb, hon gjorde ett jättebra jobb, hon stog ut med mig i alla år.

MEN JAG VILL FORTFARANDE HA MITT EGNA LIV! 
Sen vad det livet kommer att innebära, det vet ingen, bara jag.

Sug på den NI!