SLUTA KLAGA!!!!!!

Vi får aldrig en riktig vinter här nere, och när den väl kommer då bara de flesta klagar! Å man kan inte göra det eller det eller det. Ta på er riktiga kläder, ut och åk pulka, gör änglar i snön, snöbollskrig... Finns ju massor att göra!!!!

Och ni som klagar på lite snö på vägarna, ja men vad fan aldrig så många som klagar högre upp i landet och kasnke kommunerna här nere kan lära sig något när det gäller just snöröjning av dem högre upp i landet?!?!?! Spara in på snöröjningen kan ni göra nästa vinter, lär bli mest slask då.

puss på er

tre tänder :)

I lördags var vi som planerat hos Familjen Moberg och åt gott och tittade på Melodifestivalen, vetesjutton, helt okej artister som gick vidare, men hade velat se Låt nr 8 vidare till finalen. Vi skulle inte sova där, vilket betyder att Emil måste kläs på sovandes och få sin sömn störd, ja, detta fick jag sota för dagen efter. Han var så trött och grinig, samtidigt som han fick en ny tand... Nu har han tre gaddar :)

I lördags rykte vi även ut och Hämtade Mia så hon sov hos oss, det var mysigt, roligt att träffa henne ofta, även om omständigheterna inte var de roligaste.

Jag tror att jag behöver ha lite semester från familjen, bara typiskt att sånna känslor kommer när man inet har pengar att åka bort över natten... Men det är bara att ta nya tag.. Känner mig gött sliten iaf.

Vad som skulle bli en ledig vecka blir en jobb vecka, arbete kanske idag och torsdag fredag lördag... Så kan det vara :)

Igår var Hanna här, när Claes jobbade, det blev brödbak, pannkakor och Fia med knuff :) Det var mysigt :)

Alla hjärtans dag firades av mig, med lite moussaka :) ÄLskar det grekiska köket *mmm* blev rester igår till mig :) Min gubbe tänkte inte på vad det var för dag, ovanligt, precis som han inte tänkte på min födelsedag eller på våran årsdag... Undra varför jag fortfarande blir förvånad?? Men jag älskar han lika mycket varje dag, njae, igår var det nog lite mindre men det blev bättre fram på kvällen hehe

puss på er

Fredag

Nu var det ett tag sen igen... Här händer inte så mycket, känns som att vi varit instängda i två veckor. tog oss in till stora staden igår, och umgicks med syster Ida och Fadder Mia :) Så fick jag köpt mig ett par handskar(eller vantar), eftersom jag trodde jag hade ett par i vagnen. Men Icke. De bidde änna kallt om händerna... Men vilket fint fynd jag gjorde på Gina, 29 kronor :) Lagom för min kassa denna månaden :)

Blir ingen renovering denna månaden heller konstaterade jag... 90 kronor kvar på kontot... ROLIGT!!!

Magen växer och växer, men så kan det vara :)

Idag blir det kyckling wok till lunch, köttpure till Emil....

Han har skrikit hela förmiddagen (en timme), Somnade, sov tio minuter, sen åkte Simon för att handla och då började han skrika, och bara skrek...... Och skrek lite till..... Tillslut somnade han... Just nu sover han och jag kanske hinner återhämta mig lite, vi får se.

Imon  blir det Schlagerkväll hos Claes och Hanna... Laga lite god mat och trevligt sällskap :)

puss på er