Bebis ;P

vi har en liten bebis här hemma. han är världens sötaste verkligen, och väldigt mammakär :)
Börjar iofs bli lite jobbigt när man inte kan ta sig från ett rum till ett annat.
Men han är ändå go :)

Fredrik åkare :)eller Gizmo som han kallas ;)


För litet?

Då sitter man här efter helgens bravader, har man ångest? nej.
Bara konstaterat återigen, som så många gånger förr att ALINGSÅS min kära hemstad är alldeles för liten. Men inte för att det är något nytt, men är man ärlig och står för det man säger har man inte så mycket att komma med i den här staden, det finns inte så mycket plats för oss. Och återigen är det bevisat!
Är trött på larviga saker och riktigt skitsnack. VÄX UPP GOTT FOLK!

Nej jag har aldrig hört något ont om dig, så snälla ge upp. Vuxna människor kan väl prata med varandra utan att ringa runt till halva sverige för att ta reda på saker av vissa människor som ej stämmer? Är så trött på detta eviga gnatande som alltid kommer upp.

Nu till något mysigt, Min älskling har kommit hem :) Han var i England i helgen, och jag är avundsjuk. Ville med gå på fotboll och Harrods. Men jag fick en liten present när han kom hem *ler* Fast jag hade ju bett han köpa det.

Och Emma, JAG KOMMER IHÅG TIOÖRINGEN OCKSÅ! Den var liten och bra att ha :) synd att den försvann bara.

Drömmar

Jag blir tokig snart, har haft inte samma dröm men liknande drömmar nu ett bra tag.
Har drömt om kompisar som gått över, som kommer tillbaka och är levande. Jag drömmer om att folk dör. Det har varit väldigt mycket om döden, och att jag flyger. Har svårt att förstå vad detta betyder, då döden tydligen står för att något ska ändras personligt.

Vissa drömmar i mitt liv har betytt väldigt mycket, när mormor skulle dö tex. Ett halvår innan hon dog hade jag samma dröm flera gånger i veckan, om att hon dog. sen när hon hade dött slutade dröm, och nu förra veckan kom den tillbaka? det är ett bra tag sen hon dog nu, vad kan det vara sju år sen? Är detta ett ont omen, betyder det samma sak igen? att någon i min närhet ska dö?

När jag var gravid, dagen innan jag gjorde ett gravtest (vi hade inte bestämt att jag skulle göra de), drömde jag att jag var gravid. och det plussade dagen efter. Det var ju en sanndröm, även mamma hade drömt det.

Det är konstigt hur nära man kan vara något men ändå långt borta.

Finns det någon som kan det här med att tyda drömmar?

Missfall och Mödravård?

För er som inte visste så har jag varit gravid. Detta var i somras, vi blev båda väldigt glada och bestämde oss för att behålla det :)
Sen så gick vi på inskrivningssamtal. Och då berätatde de att vi får vården gratis, för mödravård är jhu gratis. Och lite komiskt i det hela var att vi hade samma barnmorska som morsan hade när hon gick med mig :)

men så gick det några veckor till och jag fick brun/röda flytningar, ringde och hon säger att det inte är någon fara. Sen på fredag kväll, började jag blöda, och jag kännde att det var en UVI på gång. På lördagen ringde jag sjukvårdsupplysningen. De sa åt mig att äta fruskot och åka in till Borås, så detta gjorde vi. När jag kommer dit får jag vänta i fem timmar(helgen på akuten e inte rolig). Men sen När jag kommer in får jag träffa en distriktsläkare (ej gynekolog/barnmorska) så jag ifrågasätter det, och då säger han att hasn tror att jag har svamp i underlivet, och då berättar jag för honom att jag är gravid i 12 eller14:de veckan. "OJDÅ" får han fram. Så jag blir utskickad till att vänta igen och sen får jag träffa gynläkaren. Då berättar hon för mig att jag har fått missfall. Jag bryter ihop totalt. Detta klarade jag bara inte av.
sen en vecka efter får jag en kallalse till gyn i  borås. För att kolla att kroppen har stött ifrån sig allt.. Jag ska sitta där och vänta i ett väntrum med nygravida par och nyfödda bebisar. TACK! Och tillråga på allt så får jag betala för allt.

Mödravård in my ass. Så när man får ett missfall, inte nog för att man ska plocka upp psig själv efter det, man ska beteala, för man e jhu inte längre gravid!


hemma....

Sitter hemma och drar ut på tiden lite grann, har världens mensvärk och mår skit... Inte alls kul. men de hör jhu till när man är kvinna.

Vaknade med en vagel i ögat också, tror ni att något mer roligt kan hända just nu eller?

Skulle börjat spela gitarr igår, men de kom aldrig någon ledare. LAgom kul att sitta där och vänta i en timma, men man hade ju iofs inget annat planerat.

Ska iväg till Sis sen o kolla på kläder, hon är snäll sis min :)

Jag har aldrig varit med om maken till själviska människor, eller inte så farligt, men jag är uppväxt med att om man lämnar någon när man är ute så hör man av sig och frågar hur det gick att ta sig hem tex.
MEN NEJ, det gör man tydligen inte i vissa kretsar, en hade jag väl inte så stora förhoppningar om men den andra trodde jag mer om faktiskt. Men det är alltid kul att lära sig nya saker om ens medmänniskor. Så nu vet man vad de tycker och tänker. Blir lättirriterad på sådana saker och det stör mig nåt så ini skogen verkligen. JAg försöker och sansa mig. JAg sa iaf inget dumt i lördags trots att jag var på lyran. Tänk om man hade sagt något. Undra hur de hade reagerat då.

Men nu har jag bestämt mig för att de ska inte göra sig stora i mitt liv iallafall. och det känns väldigt bra.
Undra vad första teknet på psykiskt instabil är? JO sådan som hon är. Undra vem som kommer att säga till först, för snart orkar jag inte hålla tyst längre fast de säger att jag ska vara tyst. Man kan inte bara stå och titta på när n