En dag på stan...

Så ganska nyligen hemkommen från en heldag på stan :) Vi började med bussturen in, la lillfisen i sjalen och tog med vagnen. hur enkelt som helst :)



Sen tog vi en liten promenad innan föräldra gruppen började (bussen kommer in en timma tidigare).

Efter föräldragruppen kom Sofia och lilla Tilde och mötte upp oss, så blev det en promenad till Klinten och tittade på deras tomt. Sen en sväng Mc D för lite lunch... Lillfisen sov hela tiden :) Men kom på att jag måste börja ha på han vantar... Går inte att bädda ner händerna, han vägrar ha dem under täcket. Bestämd liten man, undrar var han kan fått det ifrån?? ;)

Sen kom Mia och mötte upp med, så blev lite prat om Studion, skulle varit där och hjälpt till men blev inte så...

Sen åkte vi buss IGEN!! Upp till mor en sväng och vilade lite innan kvällsfikat hos Jonas och Viola :)

Där var även kusin Melwin, och Annika och Magnus såklart :)

Hittade en bild mamma tog när vi hälsade på Hos Min gammelmormor Ebba....

jaja den blev lite skev, men ni får väl vända på huvet för jag orkar inte ändra.....

Nu är det dags att krypa ner i sängen...

puss å kram

Föräldragrupp

är det imorgon, och tur att lillfisen har blivit bättre :)

Imorgon blir det första turen med barnvagn i buss... Då ska vi se hur det går :)

Har haft hunden i helgen, som de äntligen har parat :) Så nu får vi se om det blir någon valp till Emil i julklapp :)

Har hunnit med en del i veckan iaf, varit sjuka hela familjen... Varit på kalas som inte skulle vara ngt kalas, men det blev det iaf :) Umgåtts med Mia, en alldeles egen dag på IKEA :) för att inhandla saker till den vackra studion :)

men nu ska jag dra ur färgen ur håret så får vi se hur det blir :)

puss & kram

Snart börjar det...

JA, då var det dags igen... en liten smågrinig grabb....men det är inget som inte bärsjalen kan fixa :) så nu ligger han i den och sover gott :) Ser nästan ut som en liten köttbulle :)

Simon jobbar på A-hus, aneby tror jag de heter... Via ett bemanningsföretag :)

I söndags var vi bortbjudna för att fira farmor och farfars Guldbröllop, 50 år som gifta, jag och simon har bara 48 och ett halvt år kvar tills dess ;) det var roligt, men fick höra direkt varför inte lillemannen var med?! jo, för jag anser att när man är en månad behöver man inte gå på restaurang.  Men självklart var det en annan liten där... "Varför kunde inte du ta med Emil då?" För jag anser fortfarande inte att man behöver gå på restaurang när man är så liten. OCh med pumpningen... blir bara jobbigt.... Mormor och morfar passade honom :)
Farmor och farfar firar guldbröllop på Kinnekulle

Sen i måndags kom morfar Claes och hämtade oss, så bar det iväg till stan för att möta Ida, en snabb sväng på stan, sedan bar det iväg till BVC.
Då mätte vi 55 cm, och 4410 gr.... Så nu har han kommit igång på längden med :)
Sen tog vi och käkade lite och drog iväg på stan igen, Ida köpte en fin present till Emil. och jag köpte kläder och en klocka till mig :)
Present från Ida 


Igår kom Mia och hälsade på, blev en sen lunch hos henne innan vi drog iväg till studion... Fick inte målat något eftersom lillemannen var med. Men lite blev gjort iaf. OCh blev inget idag, för mamma skulle dra ut till Tjörn, vilket jag förstår, hade varit gött att göra det med tycker jag :)

Så nu blir vi hemma idag... Sedan kanske man borde passa på att städa då?

puss på er :)





Första kalaset

Igår var vi på Kalas... Greta (bonusfarmor) fyllde 80 år :) Morfar Claes var och hämtade mig och Emil så for vi iväg, även Ida och Hanna skulle med. Det var änna trångt i bilen :) Det var tur vi inte tog med vagnen, för i bagaget skulle presenten in, en stor platt tv :)
Det var roligt att träffa alla, var jhu ett tag sen sist.

Sen kom pappa Simon (tänk vad kul det är att kalla han det :) och hämtade oss, och tog hand om matning och nattning av lillpojken :)

Idag har vi planerat ett besök till STORA Alingsås för lite shopping och handla matvaror. Kan jhu vara bra att ha mjölk hemma, och lite pålägg, kanske även bröd och smör. Funderar även på om man ska köpa en till STOR nappflaska... Och droppar till pojken... 

Vet inte hur länge till jag orkar pumpa, känns inte som att det kommer funka med amningsnappen. Igår gick det inte alls. Och då blir jag bara stressad, och då rinner det ändå inte till, och jag får mjölkstockning (lr början till). Men ska försöka stå ut september.... Vi får se.

Jag har tänkt på en sak, jag har aldrig sett mig som den som skulle kalla mig själv för mamma. Men oj vad fel jag hade.
Jag går jhu runt och säger mamma till mig själv hela jävla tiden!! (ursäkta)


Grattis till Sofia och Marcus, så skönt att deras prinsessa äntligen ville titta ut :)

puss på er

Hade tänkt mig...

att jag skulle hinna blogga en dag varje vecka... fast hade tänkt mig oftare men det är inte alltid det lättast med en nyfödd i huset, och fyra kattungar.
 
Har just satt mig och då låter det uppifrån sängen så typiskt... Att man inte kan få vara ifred ;)

Så det blir att snabbdricka kaffet (jag får i mig en kopp idag kanske). Liten snabb resume av vad som hänt senaste veckan;

Simon började jobba. Jag tar Emil hela nätterna, inte alltid enkelt... Iofs så sover han mycket på nätterna oftast...

Ida och Hanna och hundarna var här och hjälpte till. Tyvärr var inte poolen i form så det blev inget bad, fast det var varmt.... Men vi bakade en sockerkaka som blev bränd i kanterna... men den gick att äta ändå :)
Bränd kaka

Sen har vi lärt mamma (jag då :) och Emil att ligga på en filt på golvet är roligt, det finns mycket att titta på....

Emil var med moster Hanna på BVC. Mormor var snäll och hämtade oss :) Nu hade vi växt så nu är han 52 lång och 3970 tung.... fast det var förra veckan... Tog även en sväng förbi GAmmlemormor oxå :)

Sen igår var vi på stan med Annika och kusin Melwin. Hittade lite fina kläder och köpte en amningsnapp... Så idag ammade vi utan några större problem, pojken blev inte ens arg... så hoppas det funkar nästa gång med... Men glömde köpa droppar, så vi får väl se hur länge dessa räcker...

Besök fick vi idag oxå :) Mia,Pontus och Linda var här och hälsade på :)

NU (eller snart) ska jag ta tag i disken och hänga upp tvätt innan han vaknar igen...

puss på er

Vardag igen

Då har det blivit vardag igen. Och det är väldigt skönt, vi börjar få lite rutin här hemma nu med. Känns väldigt gott.
Emil äter ofta på kvällen helst med en till två timmars mellan rum bara, men sen sover han jhu några timmar också :)

Inatt var det inte så roligt dock, han vägrade somna efter nattamålet, och sen när jag väkte Simon för att få lite avlastning då somnade han på 20 minuter... Helt klart en pappas pojke :)
Sen under dagen var han lite gnällig, fast det var ju magen så kan väl vara förståligt iaf. Men när far kom hem ifrån Kungsbacka, då somnade vi. Jaha....

så nu får Simon natta honom på kvällarna har jag bestämt :)

Simon var på en andra arbets intervjuv idag, och fick jobbet för åtta veckor framåt, skönt, slipper vi tänka på pengarna på samma sätt... Har varit lite kärvt sen han fick sparken om man säger så....

Och jag har gått ner alla kilona jag gick upp... Det gick fort? Men hade jhu turen att "bara" gå upp 9-10 kg också...

Nej nu ska jag frysa in lite mjölk sen dags att sova...

tack för alla kommentarer btw :)

puss på er