Julen

Så kom julen i år igen. Och den var lika mysig som vanligt.

Allt började den 23/12, gick av på morgonen, hem till mor och sova i någon timma, kom först upp vid elva när jag vaknade av blåljusen som åkte förbi. Ner på stan, trängas med folk och spendera (kanske lite mkt). På kvällen bar det hem till simons föräldrar och lite julklappsbyte och mysigt prat.

Hem för att hinna sov något och iväg igen på julafton, hem till mor, fixa lite grejjer, iväg till affären och sen farmor.
Väl där flöt allt på riktigt bra, hann tom titta på Kalle Anka vilket vi aldrig har gjort hos farmor förut.  Blev ingen tomte, varken där eller hos mamma senare, han hade väl fullt upp kan jag tänka mig ;P

Efter farmor bar det iväg till mor, som inte hade kommit hem när vi gick in genom dören där, men de kom strax. Glögg och lite godis innan helt plötsligt Hanna viskar; "Lina, du måste hjälpa mig, JAg måste byta om"
MIn syster ida gick ner med HAnna som skulle köpa tidningen :)
Upp kommer en liten tomtenisse. Frågar om de finns några snälla barn *ler* Hon är för söt :)

julklappsutdelning, öppning av paket och tillslut så blev de full rulle hos mamma.
SINGSTAR, denna förbannade underbara roliga och skrämmande present :)

VIsst hade vi kul :) men jäklar vad hes jag är efter det. Börjar bli bättre iaf.

Den 25:e var det jobb igen och nu sitter jag här, utarbetad och trött. väntar på pizza som min kära man skulle bjuda på då han e rik denna månad :)

VAd hittar vi på på NYÅR DÅ????? Några förslag?
kramen

Ullared, sömnlös och lite att göra

Då var det jul igen :) Finns inget som är så underbart som julen, älskar att koka knäck, baka och pyssla inför den vackra VITA julen. Men nej här blir det ingen snö, men det blir en VIT jul har jag bestämt mig för (knaske inte så konstigt när jag jobbar nästan hela julen;)

Vi hade en fullspäckad helg, skulle till ullared på lörsdagen, sedan hem till mor för den årliga lutfisken, sova där och sen börja jobba på söndagen.
Fredagskväll började underbart, med en sömnlös natt. Gick inte att somna, jag vred och vände mig och när klockan slog tre funderade jag allvarligt på att dra fram dammsugaren. Blev inte så för jag tänkte att jag somnar nog snart.
TJI fick jag, sov mellan fyra och fem. gud vad trevligt.

Sedan iväg till Gekås, trött och jävlig (som ni alla vet blir jag det när jag inte får min nattsömn). Trängas med gamla tanter som vägrar gå på en rad, utan ska trängas tre stycken jämte varandra, me kundvagnar!!

Men vi fick väl det vi skulle ha och så var det inte med det, slänga sig i bilen på väg hem. FAst först efter ett besök i den nya affären ;)

PÅ vägen hem blåste det som sjutton och vi hann med en snabburgare(ja det är itne bra för dig, men det var nästan det enda som fanns)

Sedan var det dags att landa hos mor, jag gick och lade mig och sov en timma eller två. HAnna gullungen var hyper hela tiden.
Nu måste jag gå och skölja ur huvet, imon blir de till att köpa de sista julklapparna :)

kram

SEXfantasier?!

Läste i en tidning idag att de har gjort en undersökning i Frankrike om kvinnors sexfantasier...
96%, och folk var lite förundrade över den höga siffran, men varför???

Bara för attt kvinnor inte har vågat prata om sina fantasier förut, betyder inte att de inte hade några!! Såklart, vi har, kvinnor fantiserar säkert lika mycket som männen, bara det att vi inte berättar för alla att "åh henne/honom vill jag ligga med."

Sen vad man fantiserar om e väl inte intressant för någon annan än en själv, kanske ens partner då. Så att han/hon kan överraska ;P inom rimliga gränser haha



NU är det dgas för lunch, blir en god smoothie, och sedan diska lite, lovade jhu Simon det igår :) Skulle varit och lämnat in prover idag, men blev inte så, jag får ta det imon istället, förstår intehur folk orkar gå upp så tidigt, och inte nog med det, jag hade en dröm om att gå upp tidigt. UNdra om mitt undermedvetna försöker säga mig något??

Vi har bara en katt nu iaf, Bellman är kvar och lever och  frodas, äter som en häst och jagar möss som en, ja, katt. HAn är så duktig min lilla kille :)

kramkram

Instängd?

Känns som att man varit instängd sen väldigt långt tillbaka, känner mig hängig och alla dessa förkylningar hela tiden. Idag är ingen bra dag, igår var det en bra dag.

VAr på APT igår, och efter det åkte vi till Mia en sväng. Satt och snackade en stund och sen när vi väl kom hem så skulle jag ta ut min väska från bilen, då har jag glömt väskan, och jag blir så grymt irriterad på mig själv, för jag glömmer inte min väska så!!! Men men, den är iaf i tryggt fäörvar hos Mia, ska hem till henne sen efter frukost( om jag får i mig någon) och hämta den :)

Blir nog en sväng på stan också, måste köpa lite julklappar iaf två stycken. Vi får väl se hur det går med det... :)

kramkram