JUSTIN!!!!

YES!!!!
NU har vi fixat justin timberlake biljetter!!!! åker buss ner till gbg och hem.... det kostar jhu lite men det är det fan värt*ler*
Ska bli så underbart, och så har man jhu löst presenten till simon*tihi* slipper man fundera på det mer*Ler*
just nu springer han runt naken som en liten pojke och sjunger... han ska la in i duschen innan biltema resan.
Vi måste jhu laga bilen*ler*

kramen och pussen

ner i vikt och examen?

Hur gör man?
Kan någon vara snäll och förklara det??? min syster fyller år, påsk, spanien... ja, det har jag jhu inte berättat.
JAg ska åka till spanien med Vintergatan, ett  kooperativ här i alingsås, vi hjälper ungdomar som har/haft det svårt. Vi ska starta ett näötverk, så får vi se hur det blir med det. det kommer mer om det. men det känns vä'ldigt bra iaf.

har haft två redovisningar på två dgara nu, en om cancer (leukemi och lymfom), en om Amishfolket. nu är det färdigt med redovisningar, bara prov kvar. i de lätta ämnena; etik och livslust, geriatrik, människan socialt och kulturellt.
Tycker detta är diskussionsämnen, och inte prov ämnen, men vi ska ha skriftliga prov. Det tycker jag känns helt fel. Frågan är svår, för man rör på sådana saker som man själv kasnke inte har bestämt sig för vad man vill stå än, om man står mittemellan eller vänster eller höger. Jag kasnke inte alltid vill delge vad ajg tycker om olika religioner eller olika abortfrågor.

Måste man ställa sig dem frågorna och kunna svara på dem bara för att få ett högre beyg? Eller får man vara " dum i huvudet"´, eller inte vilja ge???????
finns det någon som kan förklara för mig när jag kommer att tänka hur en pliktetiker tänker innan den fattar ett beslut?????

puss å kram på er, syns på inlines snart....