Pojken är sjuk

Nu har han gått och blivit sjuk... En liten förkylning med feber, är det så farligt?

Varför är det så att killar däckar ihop för minsta lilla grej, för ngt år sen så hade han fågelinfluensa, galnakosjukan, rs virus och så var det ngn magsjukdom som gick runt, allt inom 24 timmar!
Det är inte dåligt jobbat tycker jag.

Jag har ont i lederna, har gjort något konstigt med min handled, och går på värktabletter dygnet runt, klagar jag? ja, när jag inte kan ta mig upp ur sängen, eller när jag får migrän, då klagar jag!

men när han ligger och snörvlar lite då är det jätteilla.... Så är man snäll och ger te med honung i, kommer med tabletter mot febern och cvitamin, då ifrågasätter han om han behöver ta tabletterna!!!! ALLVARLIGT! Nej självklart inte, du behöver inte ta några tabletter om du vill fortsätta må såhär dåligt... ligg du kvar och gör ingenting, jag klarar mig... tyck synd om dig själv, du arme med en förkylning!!!!!!!!!!!

tacka vet jag febernedsättande, nu är han uppe iallafall!

puss på er

nygift, porrsurfa och vara trogen?

Vad är det med människor?

Har läst och hört flera historier det senaste om folk som är tillsammans med någon som porrsurfar, eller tittar på nakna kvinnor/män på nätet. Och det tycker att detta är det värsta som kan hända, de gör slut med sina respektive, och vet inte hur de ska hantera det.
Problemet? Jag förstår bara inte var problemet ligger, jag har väldigt svårt att förstå det. Om man är sexuellt frustrerad eller bara är kåt och vill titta på något annat än i den gamla porrsamlingen, använd nätet!!!
Det är mer anonymt än att gå och hyra något, alla har inte möjlighet att bo i en stor stad och gå och köpa något!!!

Sen så är jag nygift också, för de som inte visste det, men vaddå? ska jag sluta ha kort på mig då, ska jag sluta prata med mina vänner över nätet? även om jag eller min MAN inte är ngr stora porrsurfare direkt så har jag ändå inte förstått det. om han vill titta på andra får väl han göra det? om han vill ha cyber6 får väl han göra det, vi kan prata om det. Porr kan vara kul! varför verkar ingen förstå det??????

men nu kommer jag säkert få en massa arga människor på mig, men vad i helvete!!!! LÅT GUBBARNA (och ÄVEN TANTERNA!!!!) FANTISERA!!!!!!! Så länge de inte gör ngt, går ut och dejtar dem som de tittar på/chattar med så gör det väl för fan inget!?!?!?!?! Och just det här att det är något som är dåligt att kolla på porr? och att bara män gör det? Snälla, get a life, lika många tjejer och tanter gör det!!! Varför tror ni det finns något som heter tantsnusk?!

Alla har fantasier av olika slag! Det är en del av mänskligheten!