Villervalla

Idag när vi skulle åka in till Alingsås så hittade jag inte mitt busskort... Sprang runt som en dåre och letade... men icke, Ringde till mamma för att jag tänkte att jag lagt det där. jag som alltid lägger bort saker, men nej... Så tittade jag i väskan igen och där fanns det.... Ner med lillkillen fort i sjalen och iväg.

Jag längtar så tills min ryggsäck kommer så att jag slipper ta med vagnen, och jag får köpt ett bärskydd...



Var på Smultronstället och inhandlade en jättefin overall till lillen :) Villervalla har så grymt fina grejjer, och Molo och MeToo....
 
Tack Viola!!

Ida mötte vi upp i stan också :) Hon tog stolt över barnvagnen och jag gick "BARNFRI" :)

Imorgon bär det av till Nossebro för att sova hos gammelfarmor... och onsdag är det Nossebro markand som gäller, så ska ni dit hör av er :)



Har en sjukt snuttesugen katt... Igår när jag när jag lekte med henne så ville hon leka apport???? Är det normalt för en katt, jag kastade bollen, hon sprang och hämtade den och lade den i min hand! Hmmm... otroligt smart katt eller så är hon en hund egentligen....

puss å kram


Alex från Idol...

Blev lillkillens första konsert. Var igår på Ikea med mor och c/o. Hade sovit hos dem på fredagen eftersom Simon skulle gjobba över. På morgonen drog vi ner till Kållered eftersom  Hanna skulle kika på Linda Bengtzing. När vi kom ner så fick Emil sitta i Sjalen.. Och på med hörselskydden :) Riktigt snygging blev han haha...

Knubbis :)


Det roligaste var ändå när man tittade ut över publikhavet när Bengtzing spelade.. De flesta var ju småtjejer... Och så var det gubbsjuka pappor som stod där med sina döttrar. Ja, hur svårt kan det va????

Snygga hamserkinder han fick :)

puss på er

 


Torsdag

Igår hade vi sjalen, endast, eftersom madrassen till vagnen låg på tork, efter en omfattande olycka vid blöjbytet :) Det gick jättebra, hittade en gammal julklapp från kommunen (picknickryggsäck) som fick duga som en skötväska, blev lite trångt att få ner allt, men det gick bra, det enda jag saknade var att jag inte fick med ngn filt…

När vi skulle gå på bussen vid södra marbogården kom skolbussen, hade kollat om den skulle inte till stan men icke. Så trodde den skulle köra förbi, men chaffuören var snäll och stannade och frågade om vi ville åka med… så vi fick åka gratis. Tänka sig att det finns snälla människor.

Väl inne i stan var vi på BVC för första läkar kontrollen. Han sa att vi hade en frisk & fin liten grabb :) Säg något jag inte visste :P

Sen bar det av till Smutronstället där Viola jobbar lite extra, kikade in och sa Hej, och fick finfina presenter av Viola…. En jättefin mössa som faktiskt matchade sjalen… och reflexer till våran barnvagn, TUSEN TACK VIOLA!!!

Sen skulle vi köpa fikabröd, då tog vi en sväng till Emmas jobb och sa Hej där med. Köpte två bullar, vilket blev en miss (nej bullarna var jättegoda Emma:)).

Upp till gamla Solängen, tänk vilka minnen man har därifrån, hoppa från balkongen, brand i grönområdet, katterna som inte ville bo i lägenheten, ja det är många :) Bo hos Nina när man tröttnat på mamma :) tack Nina det var underbart :)

Men iaf, kom till saken Lina… Jag och Emil skulle hälsa på Annika, och Liam. Och så var Christian hemma också. Och jag hade köpt två bullar.. Jaja det gick ju att dela :) Tack så jättemycket för en rolig och trevlig eftermiddag :) Och vilken fin liten grabb ni har. Tänk vad fort man glömmer hur små de var när de kom… Och då skiljer det jhu bara en månad :)

Sen sprang vi iväg till bussen, och det är rätt roligt att stå där och vänta för folk glor så från sina bilar… Alla förutom en, och det var Simon… Duktig man man har som kollar på vägen när han kör :)

Men busschauffören som körde bussen var min favorit… Han är så härlig… Alltid lika glad, han blev förvånad när jag stod där med en parvel på magen :) Sen när jag skulle gå av så frågade han varför jag går av en hållplats för tidigt… Jag förklarade snabbt att korten är så dyra och att det blir mkt billigare att bara ha för Alinge kommun. Och det förstod han, och så sa han; “ Men när jag kör få åka med ända upp”. TACK!!!

 

 

 

Tänka sig vad en dag i stan kan vara givande ibland!

Puss på er


snabb återblick

Då ska vi försöka igen..... Väldigt länge sen jag skrev, så nu orkar jag inte dra hela veckorna vad som hänt men...
I helgen hade vi besök i fårhagen :) ett rådjur som inte kunde ta sig ut ur hagen först, men sen lyckades den komma över och tillslut så gick det bra :)


I söndags var vi och hälsade på Sara och Leif i Vara :) grymt fin lägenhet hade de :)
Efter det var vi en sväng hos morfar och hälsade på, han hade nyss kommit hem från en resa i Ryssland där Saab hade haft uppvisning :)

I måndags var det föräldragrupp, med massage för småttingarna, det var riktigt mysigt :D
Sedan bar det av till jobbet för att prata lite med chefen, efter det en sväng till Mia i studion för en tattuering :)


och igår var det dags igen, nu har vi äntligen börjat på blommorna, känns underbart :) Det ska bli tre blommor sammanlagt, sen får vi se :)

Nej dags att äta lite lunch och sen städa lite innan lillen vaknar :)

puss o kram


En vanlig vecka med hemsk hosta

Skulle ha bloggat tidigare, men glömde av det.. så kan det gå :)

Vi var jhu på BVC i måndags, Nu har han blivit 56,5 lång och 4910 bred :) Han växer så fort, iaf på bredden :)              


I tisdags blev vi hämtade av tant MIA, blev en sväng i hennes nyöppnad Tattueringsstudio :) Tillslut blev lillfisen så trött så han däckade, först när pappa kom...

Sedan när vi kom hem, skulle Simon natta honom (eller ja det var väl lite senare). Då däckade de båda på MIN sida av sängen... Och det gick inte att väcka Simon, det var ju roligt... Jag är sån att jag har svårt för att sova på fel sida av sängen så tog ett tag innan jag kunde väcka Simon :)

Igår hade vi besök av mina kusiner Frida och Amanda :) Det var roligt!!! VAr första gången Frida var här, vi har bott här i två år hehe Bättre sent än aldrig?? ;P

Sedan på kvällen åkte vi hem till Mor och Claes, Christel och Conny kom oxå... Det var skönt att komma hemifrån lite. Han har inte varit krasslig (han är ju på bättringsvägen), men hostan kommer på nätterna och det är ingen rolig hosta... låter hemskt, Man skulle bara vilja hjälpa till och dra ut slemmet, och hjälpa dem att hosta riktigt... Men pratade med barnmottagningen och de sa att förkylningen är över, men hostan kan sitta i lite... Så han räknas som frisk :)

Nu har vi bara Afrodite kvar... Kattmamman är återigen försvunnen...

En cliffhanger; två tackor, en bagge och rally :) ROSA hörselkåpor

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen pysa in i duschen...

Håll utkik efter fortsättningen!!!!! ;P

puss på er