En underbar helg :)

Nästan iaf... Riktigt trevligt och mysigt på Emils kusins dop var det iaf... Nu denna veckan krävs det planering för att allt ska gå sunt*gah*
Jag som inte gillar att hålla i kalas, hur ska detta gå? jaja....

Ser fram emot imon, då ska jag jobba för första gången på ett halvår :D Ska bli så kul, hoppas jag :)

Ikväll kommer Hanna och hjälper till med lilla Emil så ska hon sova över här...

N ska jag städa lite, och dricka kaffe..

Puss och kram

YES!!!

Niklas e äntligen ute, nu blir de riktig tävling :)

SÅ ERIK  eller MARIETTE.. iofs så gjorde de andra idolerna ett bra försök idag... Tycker de borde stått meLlan TOVE och ERIKA idag faktiskt.... men!!!! så nu e mina favoriter säkra :) NIKLAS ÅKTE TILLSLUT UT!!! TACK!!!!!!


Valpar, kalas och bergsklättring...

I helgen var det fullrulle, i lördags var vi på kalas hos min far, Ulrika (hans tjej) och Carro (min bonussyster) hade ju fyllt år. Blev en gasnka lugn dag som avslutades med en härlig promenad :)
Pappa och Jonathan skulle på Söndagen åka till Monaco och och klättra i berg... Var de nu fick den iden ifrån????



I måndags var jag på möte på jobbet träffade Jenny, det var riktigt längesen!! :) Innan det var det föräldra träff och vägning av våran knubbis:) Han är nu 61 cm lång och 6870 gr bred :)

Igår var vi på banken angående lån till en ny panna... Det ser inte just ut. Men vi får svar imon så får vi se :(




Nu ska jag göra iordning mat och allt till skötväskan och sen in till stan.....

puss på er 

pannan...

Undra om pannan håller veckan ut iaf, kanske inte klarar vintern, men man kan jhu hoppas :) Men tror inte allt för mycket på det...

Igår var jag och Emil och hälsade på Hanna och tvillingarna och Jessica... De var helt underbara jhu :D sikka gosingar :)

jaha, ny panna, jippie... FB hade rätt, idag blir en fattig dag.

Helgen...

I fredags skulle vi passa Hanna, hon skulle egentligen sovit över hemma hos oss, men med tanke på hur jag har mått det sista så blev det inte så, utan vi var hemma hos henne. Vi köpte Pizza och lite snacks, som är så viktigt :) tittade på idol och myste med Emil :D



Sen somnade hon gott mot Simon, som fick bära ner henne till sängen...


I lördags var vi i Borås och köpte nät till fåren :) Så nu i veckan, ÄNTLIGEN!!!!! ska vi hämta dem. Ska bli skönt när det är färdigt :)


Igår (söndags om ni missade vilken dag det var ;P) var det meningen att vi skulle varit på kalas, men de var sjuka så bidde inget... Så vi drog runt i stan och postade lite brav och frågade faddrarna om de ville vara faddrar och de svarade JA :) så nu har Emil världens bästa faddrar :)


Sen tog vi en sväng ut till Emils farmor och farfar. Åt middag och drack lite kaffe, alltid lika trevligt att komma dit :) Och för en gång skull så var Emil vaken :) Han brukar alltid sova när vi är där.....




idag har vi varit på föräldragrupp och diskuterat kost :) Simon var också med eftersom han ska ju bli hemma pappa from 1 november :) Ska bli skönt att börja jobba igen måste jag säga :)

Sen var vi hemma hos farbror Jonas och Viola och åt lunch och drack kaffe. Emil lyckades även charma dessa två :)

nu ska jag dricka en kopp te och sen krypa ner i sängen, för imon blir det morgonpromenad efter matningen...

♥puss och kram♥


en vanlig vecka?

Den här veckan har det hänt en del....

I måndags var vi på allum med Annika och mElwin och shoppade lite... Jag fick dock inte tag i det jag ville ha, bärskydd till sjalen... Verkar inte som att det finns i några butiker så jag får nog beställa från nätet iaf. HAde ju velat testa det innan.



I tisdags bar det iväg till mamma för att skriva ut lite papper och mysa lite med familjen, båda mostrarna var hemma, så Ida och Hanna pysslade lite, och gjorde jätte fina skärp och lite annat :)



Igår var vi i Borås och shoppade med Annika och Melwin :) Inte heller där hade de bärskydd, men Annika fick tag på det hon ville ha (och jag köpte allt lite med) :)

Sen åkte vi hem till Melwin och åt och fixade lite med korten :)
Sen kom pappa SIMON och hämtade oss, och jag fortsatte med korten hemma, och de blev färdiga... så nu ligger de och väntar på frimärken....




Jag hittade de fina tackkorten från vårat bröllopp här hemma :D
TRODDE JAG HADE SKICKAT DEM!!!!!!! Men jag får väl skicka dem nu, bättre sent än aldrig :)

idag blir en dag hemma, ska nog försöka städa lite, men känner att det kommer nog inte bli så mycket gjort idag...


puss på er....