Snart 24 och snart UL

Lederna har börjat krångla och jag kan bara tacka min mor för att hon körde mig och hämtade mig igår :)
Och tack till min älskling som hjälpte mig upp från golvet när jag fastnade där på Willys.
Måste sett rätt roligt ut, men som tur va slapp jag kravla på golvet iaf :) Jag sitter där på huk, var jhu tvungen att gå ner ändå ner till lägsta hyllan för att kolla på en sak, sen var jag fast kunde inte komma upp. Alternativet var att lägga sig ner på golvet och försöka ta sig upp, eller ringa Simon och be han hjälpa mig, tur att han inte var långt borta :)

På tisdag är det UL, ska bli skönt att se om allting är okej denna gången, lite jobbigt att inte veta faktiskt. Visst jag såg det i vecka sex, men vill jhu hålla koll på det. Är ju ändå orolig just med tanke på hur det gick förra gången. Måste ta tag i barnrummet också, vet hur jag vill ha det men just nu står det massa lådor med kläder och leksaker där inne, måste ta mig tid att gå igenom allt, tvätta kläder och ställa iordning. Sen kan det jhu vara bra att titta på en vagn någon gång, men när bara jag tjatar om det är det inte så roligt.

På lördag slår det till, men är samtidigt besviken. De man trodde var nära kompisar kasnke inte är så nära ändå??
Men man överlever det med, är rätt trött på att alltid vara den som håller kontakten bara. Vill jhu att det ska vara från bådas håll, så nu är det till att avvakta. De visste att jag fyllde år och vi pratade om att gå ut och dansa, men skit it då.
Ska ändå bli gasnka skönt, lite kalas för nära o kära, men inte mer än så. Sen kanske nattabio, men får se vad man orkar.

Nej nu är det dags för lunch, sen lite kaffe... sen sova, dags att jobba inatt igen :)

Helg,vila och influensa?

Så äntligen helg, skulle egentligen jobbat fredag och lördag, men efter som min förkylning vägrar ge med sig så blir jag sängliggandes några dagar tilll. Det är verkligen det tråkigaste som finns, på tvingad "ledighet".
Okej, jag ger mig, kanske ingen ide att gå till jobbet när man ändå inte kan prata med sina vårdtagare eller med personalen för den delen. Eller att man börjar hosta och hostar så man spyr innan man hunnit säga något.
Så Ja, jag gör helt rätt i att ligga i min säng och försöka bli frisk.

Det här med att vara sjuk, det är inte bra för ett förhållande heller kan jag säga. Eftersom jag knappt kan prata (fast det kanske han ska vara glad för? eller andas för den delen), har det inte blivit något rajtantajtan. Men vad fan hur upphetsande kan de vara för en kille att sätta på en tjej som bara hostar för att hon knappt kan andas eller stöna... BAra för att han är kåt betyder inte de att jag e de okej.

Nej nu får jag skärpa mig. Ingen som kan rekomendera en bra film som jag kankse kan titta på imon så går tiden lite fortare iaf....
Just ja, jag har slutat snusa igen, hoppas det går bättre denna gången....

kramen