Barnvagnsproblem

Så då ringde de igår, nu har de bestämt sig för att inte producera den barnvagnen vi ville ha, eller jo, barnvagnen produceras, men inte den färgen!!!
JÄTTEKUL!!!!! Jag har redan köpt matchande set till den. Ta er i röven säger jag bara!!!!

Jaha, så nu står vi och väger mellan två andra färger, en är praktisk... Och Den andra är VÄLDIGT snygg :)


    

Så nu vet jag inte vilken jag ska välja... Hjälp mig...

Var hos Bm igår, allt såg bra ut, hjärtslagen låg nu på 144, gått ner lite. Jag har plussat 4 kg på vågen, två om man räknar bort det jag hade gått ner... Bltr var bra och SF-kurvan låg jag närmare mitten på nu :)
Ska iväg om en stund till Arbetsteraputen för att få lite hjälpmedel i vardagen :)
Det är en av nackdelarna att bo där vi gör. Man går hos sjukgymnast och läkare  i Vga, men när du ska till arbetsteraputen, då ska man åka till Herrljunga, tur man byter vcentral snart.

Igår var jag vaken hela natten, inatt har jag sovit bra, men vaknade vid fem-tiden imorse och kunde inte somna om...
Det slutade med att jag gick upp, satte igång en maskin tvätt och städade toaletterna :) Så var det gjort för denna gången... Senare idag blir det nog lugnt, ska fixa iordning landet (Läs Simon ska göra det), och plantera om mina blommor :)

puss på er

Upphittat

Vi har fått en liten flicka... Hon är så fin och såååååå mysig. Men hon är inte vår, så om någon vet någon som saknar en katt be dem höra av sig... Men gud vad hon är fin :) HAde gärna behållt henne, så om ingen vill ha henne så gör jag just det :)


Då var man sjukskriven, var hos läkaren igår. Fick åka hem från jobbet i söndags natt för att jag hade så mycket sammandragningar... Det lugnade sig som tur va senare så var aldrig inne på förlossningen. Får se vad min bm säger på torsdag om det. Läkaren var inte så förtjust i att jag hade arbetat, och sa till mig att heltids sjukskrvning är det enda som gäller när jag har det så. "Jaha" tänkte jag... Så nu får jag gå hemma och ta det lugnt. Det sjunker nog in så småningom.

Jag har bokat tid för synundersökning, men när jag kom hem såg jag att vi skulle till banken den dagen och den tiden så får boka om den. Så typiskt mig när man äntligen får tummen ur röven och gör något åt det...

Vill så gärna få fint i trädgården i sommar, men jag klarar inte av att gräva det där landet som jag vill ha. Det är lite segt så om någon har lite gröna fingrar får ni gärna komma hit :)

Nu ska min kära man ha datorn och jag ska åka in till stora staden och träffa systeryster och resten av familjen...

puss på er :)



Sjukskrivning?

Så... Då var påsken över... Skönt faktiskt.
Fredagen var vi på kalas hos systeryster, riktigt roligt!!! Och kul att du bakar så god smörgåstårta Ida ;P
På påskafton var vi hos Magnus och Annika. Riktigt mysigt....God mat och trevligt sällskap :)
Söndagen var mest lugn faktskit, vilket var väldigt skönt.
På annandagen skulle vi ha varit hos farmor men kände att jag ville stanna hemma, orkade inte. Men det verkar som att folk tror att man har hur mycket ork som helst, nej jag har inte det.

Jag sover kanske fem timmar per natt (om det är en bra natt), har sammandragningar och just nu e allt inte så bra!!! Så sluta tjata är ni snälla.

Var på extra besök hos barnmorskan idag... Foglossningen har blivit värre, klarar inte av att arbeta riktigt, ska till läkaren nästa vecka. Så typiskt att detta ska komma tre veckor innan jag går på ledigheten. Men som BM sa; "Det är väl bara att acceptera". Lagom segt. Men de på jobbet var förstående iaf när jag ringde igår, och skönt det :)

Grattis Magnus på stora dagen idag (inte för att jag tror att du läser detta, men nu var de sagt)....

puss på er...

Sugarmom

Så då har en vecka gått... Vad har man gjort egentligen? Jobbat och tagit det lugnt, mesta dels...
Var i Borås i söndags och köpte två lådor att ha under spjälsängen :)

Målat skötbordet, fast det ska målas en gång till så är det färdigt sen. Simon tyckte att det var "flammigt", men jag tycker det är fint som det är. Men nu ska han ju gå hemma och vara hemma man, så då kan han måla det :)





Simon har blivit av med jobbet så nu sitter vi i en mindre rolig sits, men anatar att det löser sig. Och om det inte skulle göra det, så kan det inte gå mer än åt helvete. En av hans arbetskamrater hade uttrykt sig lite fint; "Det gör inget jag har kört kuken i en guldgruva" Sen vad han menade med det, är det ingen som vet ännu....

Var hos mor och Claes i onsdags för att få lite hopp om livet, Hanna brukar ju alltid få en på bra humör :)



Detta fick vi då, hon är för söt :) FAst jag fick klippa ut dem, för Hanna har saxförbud som ni kanske förstår. Idag ska vi iväg på kalas hos älskade systeryster :) Och sen imon blir det god mat och trevligt sällskap hos Annika och Magnus :)

Grattis Martin och Therese till eran dotter :)

puss på er alla och glad påsk :)

BM besök :)

Var hos barnmorskan idag.
Ingen uvi, bra hb och bra bltr :)  Men ska börja på järntabletter iaf. Kanske beror på att jag förra gången låg på 131, nu var de på 117. Och jag har ju en historik med järnbrist... Så varför inte?
Men gillar inte tabletter, så köpte brus istället, bättre så inte magen slår bakut kanske ;)

Mötet var helt okej igår. Sas väl en hel del, men allt var lugnt :)

Har till och från putsat fönster idag, och betalat barnkläder, eller ja, en body med Fem myror är fler än fyra elefanter :)
Det är vad jag har fastnat för just nu :) Köpte även ett tyg som jag tänkt sy sängkläder av, eller till vagnen iaf :)
Barbapappa och fem myror, har ni något sånt hemma så köper jag gärna :)

Nej nu ska jag ta mig en frukt, fortsätta med mina underbara fönster :) De blir så FINA!!!!
Sen hämta kläder från hm...

puss o kram