Mat och vikt???

Idag är det "föreläsning" med trevliga försäkringskassan. Ska verkligen bli intressant :) or not, jo lite intressant, man vet jhu inte hur de tänker, frågan är om man förstår så mycket mer sen???

Har iaf skickat in Papprena om Havandeskapspenning nu. Så får vi se vad de säger...

Magen har börjat växa. Det känns underbart även om jag mest fortfarande är trött, men maten går bättre nu mår fortfarande illa (fast de sa att de skulle släppa). Men nu kan jag äta och känner hunger igen vilket bara kan vara ett gott tecken :)

Min vikt står fortfarande på minus två kilo vilket ingen verkar förstå. Framförallt inte farmor som gav mig frågan igår; "Har du blivit kraftig/knubbig än?"
Jag har väl aldrig varit smal?? haha, nej men hon förstod itne att man faktiskt inte helt säkert går upp i vikt, och jag som redan var överviktig innan behöver inte gå upp särskilt mycket i vikt, ENLIGT LÄKAREN!! Detta är alltså inget påhitt från min sida utan vad läkaren sa till mig när jag tittade på dammtussen första gången, nu e det jhu lite större än en dammtuss, och kom just på att imorgon har det mindre än halva tiden kvar :)

Tack Frida, jag anmälde mig så får vi se, hehehehehe ;)

NU ska jag göra iordning mig inför stora staden. Ska träffa mor och systrar :)

puss på er...


Sammandragningar

Det började i lördags natt när jag jobbade. USch och tvi men nu har jag inte känt något sen imorse, har "bara"  ont .

Pratade med Borås idag och de sa att jag ska inte arbeta och ta det lugnt, vila men inte vara helt still. OCh det är jhu postivt iaf :)
Så är det någon som vill komma på fika hör av er!! haha

puss på er

Allt är lugnt, eller?

Sitter och väntar på min kära ma som ska komma hem om en stund. HAn var snäll och skulle hämta mig och köra mig till jobbet, vilken ängel man har ;)

Var hos barnmorskan i... tisdags (dagarna går så fort) Var på "inskrivning nr 2", har jhu bytt till Alingsås nu, och de är hundra gånger bättre än Vårgårda känns det som :) 
Och ultraljudet då... Jo det gick jätte bra, allt var fint, och den lille sprattlade runt där inne :) BF är nu 9/7.
För första gången så kunde jag se på bilden var det var för något, jag har inte kunnat det innan*ler* Fick iaf med väldigt fina kort hem :)

Det har hänt lite saker på jobbet som gör att jag inte klarar av att vara på den avdelningen där jag är stationerad, men min chef var snäll och fixade det fort, så nu är jag på en annan avdelning i tre nätter, two to go. Vilket är väldigt skönt, och jag utsätter mig inte för några risker, och inte heller barnet för några risker. Det är itne alltid lätt när man arbetar med dementa, det är jättekul, man vet aldrig vad som kan hända. Men ibalnd händer saker som inte får hända och då tar man till sådana här åtgärder, det var jhu bara tur att min chef förstod detta.

Jag vet att jag gick lite hårt på förra gången, men det är faktiskt så att min mage är INTE allmän egendom, hade den varit det hade den jhu inte suttit på mig, utan i skogen någonstans :)

Nej nu får jag packa min väska och göra mig klar för vaken natt...
puss på er


Nervös...

Så uppe en sväng innan det är dags att somna om igen. jobbar inatt igen :)
Försöker få tag på min chef men det går inte så bra. 

Börjar bli nervös för imon, tänk om allt inte står rätt till? vad gör jag då? tycker att det är skitjobbigt. Men förhoppningsvis så är allt okej....

Och snälla gott folk, ta mig inte på magen. Den är min och den har alltid varit "pluffsig", nej jag har itne fått någon mage än, så SLUTA!!!!!
Sen en sak till, nej jag har inte gått upp i vikt, hur mycket ni än frågar så har jag inte det!!!! OCH NEJ man ska inte "äta för två" så sluta tjata om att jag ska äta så jävla mycket för jag kan inte äta så jävla mycket, okej?? Aldrig hört talas om illamående??

puss på er