Spanien - Benidorm

Hola!
Benidorm är väldigt fint, man blir liksom förändrad. Eller jag blev det.
Var där med Vintergatan på lära känna sig själv och de andra i gruppen/utbildning. Det fina vädret kom när vi åkte*ler* så det ska vara*hehe*

Det sättet vi arbetade på där nere var väldigt bra, ett speciellt sätt som gav väldigt mkt, både för en själv, och för att lära känna nadra. MAn lärde sig att lyssna, utan att avbryta(vilket jag kan vara väldigt bra på) men detta är något jag ändrat. Man kanske ska säga en sak av det jag ändrat.

Vi var ett gäng på 11 ungdomar och 4 vuxna(?) som var med. detta gav väldigt mkt då vi vad ajg anser, lärde känna varandra, även om jag inte vet vad alla heter i efetrnamn så känner jag dem på ett helt annat sätt än vad jag gör med många av mina bekanta.

Man måste känna tillit för att kunna älska någon, eller ens tycka om. Detta kände man verkligen i gruppen och även jag kände så inför många här hemma. Jag älskar verkligen Simon, och det han gjorde kommer jag aldrig glömma, men jag har förlåtit gått vidare och litar på han igen. Det är ksnke lite konstigt när du läser om det, men så var det verkligen.

Denna metod vi använde är verkligen ngt som borde tillämpas, eller gås igenom på en arbetsplats. tror att det vore väldigt bra...

puss på er alla