7 dagar kvar.

Se där... Varmt och svettigt, JAG ÄLSKAR SOMMAREN :)

Igår blev det en sväng till Allum och Jula... Blev inte så jätte mycket handlat men var skönt att göra något istället för att bara ligga hemma :) Dock sov vi till typ 12 på dagen, förutom en kort sväng hos BM på morgonen. Allt såg bra ut som vanligt. Förutom det här med GBS då, men det går ju inte att göra så mycket åt...

IDag bär det av till Farmor och farfar för lite lunch och trevligt sällskap. Sen ska vi hämta Hannas present också. Hon fyller 6 år snart, stora tjejen :)
Hon är helt tokig den bruden, lite väl våghalsig. Vi var och badade på Tarzan härom dagen och hon kan ju simma gasnka bra nu, så hon ska vara Längst ut på bryggan, tillslut var hon och hennes kompis så trötta så de hängde i bryggan, men ändå skulle de vara där ute. Tillslut gick vi upp och käkade lite frukt, sen var de på´t igen :)

Finns inget som är så skönt som att bada, speciellt när man är "lite" svullen. Spränger så skönt i fötterna när svullnaden går ner igen haha

Nu börjar poolen bli bra igen den fick en chock av värmen så algblomningen slog till pang bara, gick inte att ana att det skulle komma. Men nu kan vi snart bada igen, lagom till det dåliga vädret kommer :) Underbart :)

Nej nu ska vi åka!
puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback